BMC

25 de autobuze electrice de culoare verde vor circula în Suceava din toamnă

Toate cele 25 de autobuze electrice licitate de Primăria Suceava pentru dotarea societății de transport în comun, TPL, cu o nouă flotă auto, vor circula din toamnă pe străzile municipiului.

Anunțul a fost făcut de primarul Sucevei, Ion Lungu, prezent la București pentru a discuta despre plata autobuzelor licitate și posibilitatea de achiziționare a altora din economiile făcute.

”Am avut în această dimineață discuții la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, referitor la pregătirea montajului financiar pentru autobuzele licitate și modalitatea de recuperare a TVA-lui.

Firma câștigătoare a licitației, BMC CITY BUS, fiind înregistrată în România, putem recupera TVA-ul prin cererea de plată.

De asemenea, am avut discuții referitoare la suma economisită la licitație, care va fi folosită tot la cumpărarea de autobuze electrice.

M-am deplasat apoi la sediul firmei BMC CITY BUS, câștigătoarea licitației, unde am primit o veste bună, că toate cele 25 de autobuze licitate pot să ajungă în luna septembrie 2020”, a declarat Ion Lungu.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: https://www.monitorulsv.ro/Local/2020-03-10/25-de-autobuze-electrice-de-culoare-verde-vor-circula-in-Suceava-din-toamna#ixzz7765RBcAV