BMC

NEOPORT

Special produs pentru cei care nu pot renunta la confortul din timpul transportului in aeroport, si-a castigat aprecierea prin design, lungimea sa de 14 metri dar si structura sa joasa.

Descopera Neoport!

Exista un motor suplimentar pentru sistemul de franare pneumatic, șasiu de coborâre & sistem de ridicare, placute de frane fata și spate, 6 uși pentru accesul pasagerilor, aer condiționat, podea joasa pentru a facilita accesul pasagerilor cu bagaje voluminoase. 

Totul pentru confortul pasagerilor

Inginerii BMC au proiectat autobuzele specifice aeroporturilor avand ca prim obiectiv confortul sporit din randul pasagerilor, cât și al șoferului. Motorul de ultima generatie a fost amplasat in fata vehiculului pentru a mari spatiul din cabina pasagerilor. Datorită motorului de ultima generatie, strategic amplasat, a fost creată o cabina de pasageri foarte mare și spațioasă. În plus, vibrațiile resimțite de pasageri și de șofer au fost reduse la minimum datorita unei suspensii performante.

Modern & Sigur

Autobuzele specifice aeroporturilor au o capacitate de 12 locuri pe scaun, precum si 84 de locuri in picioare (cu platforma sa extinsă). Astfel se asigura o calatorie spatioasa și confortabilă pentru pasageri, precum și o zonă sigură, izolată pentru șofer și hostess datorită pozitionarii compartimentului motor.

Afla mai multe despre Neoport!

Punțile față și spate au o capacitate de încărcare de 10.500 kg astfel permitand autobuzelor sa transporte un numar de 109 pasageri, ocupand astfel pozitia de lider din clasa sa.