BMC

Utile

UTILE

Finantare

Suntem deschisi si flexibili sa colaboram cu orice institutie financiara din tara sau internationala la cererea clientilor nostrii. De asemenea, putem punem la dispoziția clienților nostri un pachet intreg de servicii financiare pentru achizitia de autobuze si camioane prin intermediul partenerilor nostrii din domeniul financiar.

Soluțiile de finanțare sunt personalizate si customizate in functie de nevoile si potentialul fiecarui client, oferind pe langa costurile mici, si flexibilitatea și predictibilitatea atât de mult ravnita de toti partenerii de afaceri.
BMC Truck & Bus beneficiază de parteneriate durabile cu institutii financiare de prestigiu astfel incat gama de serviciilor financiare asigura soluții variate, adaptate pieței de profil din România.

Pachete de intretinere

A. Mentenanta si reparatii incluse cu cost fix inclus
Serviciile de mentenanță şi reparaţii oferă Pachete personalizate de asistenţă tehnică care asigura funcţionalitatea perfectă a autovehiculului pe parcursul derularii contractului . În plus, beneficiați de un cost fix lunar ușor de bugetat anual și de luat în considerare de la preluarea vehiculului.
Fiecare pachet de servicii poate fi personalizat în funcţie de tipul vehiculului, distanta medie anuală parcursă precum și necesitatile clientului .Astfel va rezulta un program de intretinere adaptat total necesităţilor dumneavoastră.

B. Asistenta Rutiera NON-STOP
Serviciul de Asistenţă Rutieră vă ajută să reluaţi călătoria printr-un simplu apel telefonic. Răspundem apelurilor dumneavoastră 24 de ore din 24 ,si 7 zile din 7.
Centrul nostru de Asistență Rutieră vă stă la dispoziţie non-stop pentru a soluţiona toate problemele în cel mai scurt timp.

Solutii telematice

Camioanele noastre pot fi livrate cu sistem GPS și un abonament inclus de Fleet Management pentru 24 luni asigurat de parteneri de prestigiu in domeniul telematicii.

Soluțiile de monitorizare permit proprietarului să aibă la îndemână toate informaţiile tehnice şi operaţionale legate de vehiculele sale si funcționează perfect integrat în orice solutie ERP de companie sau independent.

Informatii furnizate:
Date GPS: localizare , viteza, Km parcursi, Km bord, stil de conducere sofer.

Date de la computerul de bord: consum carburant, regim de functionare motor, (turatii, medii de viteza), greutati pe axe, nivel combustibil (de la sonda), temperatura / presiune motor, stare placute numar de calatori etc.

Blocare motor de la distanta, ore functionare sirocco/PTO/ Compactor/etc.

Aceste date se vizualizeaza de fiecare client in parte in aplicatia online sau in aplicatia mobila disponibila pentru Android si iOS. Odata cu semnarea contractului, clientul primeste training personalizat de la consultantii nostrii.
Serviciul de suport este la dispozitia clientilor 8 ore/zi, de luni pana vineri.