BMC

15 autobuze noi, marca BMC, vor intra in transportul in comun brasovean

Reprezentanţii Regiei Autonome de Transport (RAT) Braşov vor semna în zilele imediat următoare contractul de cumpărare a 15 autobuze noi, marca BMC, modelul SLF M32 320 ProCity. Valoarea totală a contractului este de 14,445 milioane lei, fără TVA, în condiţiile în care, înaintea desfăşurării etapelor de licitaţie, suma estimată pentru realizarea achiziţiei a fost stabilită la valoarea de 15,45 milioane lei, fără TVA. La licitaţie s-au înscris patru firme prestigioase, care au prezentat produse de înaltă calitate, câştigătorul oferind autobuze care corespund optim nevoilor RAT Braşov atât în ceea ce priveşte raportul calitate/preţ, cât şi din perspectiva siguranţă/costuri de exploatare şi întreţinere. Autobuzele vor fi livrate la sediul RAT Braşov în termen de cel mult patru luni de la data semnării contractului, plata urmând a fi făcută cu un avans de 5%, iar restul în 59 de rate lunare, începând din momentul recepţiei.

Cele 15 noi autobuze solo, având un număr total de 101 locuri, dintre care 27 pe scaune, vor completa actualul parc auto al RAT Braşov, ele urmând să asigure condiţii excelente de siguranţă şi confort atât călătorilor, cât şi conducătorilor auto. Autovehiculele de transport călători sunt în întregime cu podea joasă, fără trepte, având suspensii care asigură reglarea automată a ţinutei de drum în funcţie de sarcină şi un sistem de înclinare la bordură. Pentru a asigura condiţii civilizate de transport persoanelor cu dizabilităţi şi a celor care sunt însoţite de copii în cărucior, RAT a achiziţionat autobuze ce sunt prevăzute la uşa din mijloc cu o rampă mecanică pentru accesul cărucioarelor.

Citeste mai multe pe https://www.iubescbrasovul.ro/actualitate/informare/15-autobuze-noi-marca-bmc-vor-intra-in-transportul-in-comun-brasovean.htm