BMC

PRODUCĂTORUL ROMÂN DE AUTOBUZE BMC TRUCK & BUS A CÂŞTIGAT UN CONTRACT DE 10,5 MIL. LEI CU PRIMĂRIA SIBIU

Primăria Sibiu a semnat cu probucătorul de autobuze BMC Truck & Bus din Ciorogârla, Ilfov, un contract de 10,5 mil. lei (aproximativ 2,2 mil. euro), pentru achiziţia a 10 autobuze City Bus Diamond.

Autobuzele măsoară 12 metri, au trei uşi, un motor Euro 6 produs de Daimler (deţinătorul mărcii Mercedes Benz), precum şi podea joasă şi rampă specială pentru accesul persoanelor cu dizabilităţi, potrivit unui comunicat de presă al primăriei Sibiu.

Capacitatea autobuzelor este de 28 de locuri pe scaune şi 73 în picioare, inclusiv un loc pentru un scaun cu rotile. Noile mijloace de transport sunt echipate cu GPS, astfel că pot fi monitorizate în timp real pe traseu, iar pentru siguranţa călătorilor acestea sunt dotate cu 6 camere de supraveghere. Cele 10 autobuze vor intra în parcul auto Tursib care s-a înnoit la finalul anului trecut cu 55 de autobuze.

Compania BMC Truck & Bus, cu sediul în localitatea Ciorogârla, Ilfov, a fost înfiinţată în anul 2002, ca unic distribuitor în România a autovehiculelor marca BMC, produse în Turcia. Din 2013, compania a început să fabrice autobuzele Eurobus Diamond.

Citeste mai multe pe https://produsinardeal.ro/2019/02/20/producatorul-roman-de-autobuze-bmc-truck-bus-a-castigat-un-contract-de-105-mil-lei-cu-primaria-sibiu/